STUDIO ZA PLESNU EDUKACIJU I UMJETNIČKO STVARALAŠTVO STUDIO DVADESETTRI

Adresa: Jurja Haulika 24, 47000 karlovac

E-mail adresa: studio23.karlovac@gmail.com 

OIB: 91144733933

Osobe ovlaštene za zastupanje:
• Dina Turkalj, predsjednica, 091/5245469
• Vera Mitrović Vrbanac, tajnica, 097/7091757

Osnovan davne 1988. godine, Studio 23 najveći je plesni centar na području Karlovačke županije koji kroz ples i umjetnost svim naraštajima pruža nova znanja, vještine i dobru zabavu. Kroz tri desetljeća neumornog djelovanja Studio 23 izrastao je od skromnih početaka do izuzetnih rezultata te danas obrazuje mnogobrojne plesače i koreografe koji vladaju plesnim podijima Lijepe Naše. Kroz to vrijeme preko sedam tisuća plesača doživjelo je radost plesa u Studiju 23.

Ples je umjetnost, zabava i kultura, znati plesati odlika je kultiviranosti i elegancije. Izražavanje kroz ples jedna je od najstarijih ljudskih aktivnosti prepuna simbolike, posebno zanimljiva mladima koji  traže način kako izraziti svoju energiju i kreativnost.

U Studiju 23 riječ je jednoj skladnoj scenskoj harmoniji više vrsta umjetnosti. Djelatnosti Centra obuhvaćaju razne oblike izvedbenog stvaralaštva, performanse i predstave, izložbe i predavanja. Djeca vrtićke dobi, dječaci i djevojčice kroz ples se uče radu, eleganciji i ljepoti, sklapaju nova prijateljstva, a uz to se izvrsno zabavljaju.

Centar je pokrenuo i edukativne plesne programe za djecu u Ozlju i Dugoj Resi koji su izvrsno prihvaćeni od strane roditelja i malih plesača.

Potvrđujući svoju izvrsnost, Studio surađuje s velikim brojem kulturnih institucija, umjetnika i stručnjaka s međunarodnim iskustvom. Brojna događanja, radionice i natjecanja pružaju mladima mogućnost kreativnog izražavanja koja im u današnjem užurbanom svijetu često nedostaje.

Brojni su programi koji Vas i Vaše najmlađe čekaju u Studiju 23. Osnove plesa mališani uče kroz plesnu igraonicu, a tu su, između ostalih, još i jazz dance & suvremene tehnike plesa te pilates i dance fitness za plesače i rekreativce. Kretanje u ravnoteži jedinstvena je plesna tjelovježba za odrasle koja poboljšava koordinaciju i agilnost te jača i oblikuje muskulaturu. Vikendima članovi Studija mogu koristiti dodatne animacijske programe za djecu koji su koncipirani kao kostimirani plesni programi, a oduševit će svakog mališana.

Izvrsnost i obrazovanost voditelja na prvome su mjestu kako bi plesne produkcije Vaših mališana, ali i onih starijih naraštaja bile savršene. Upravo je tome posvećena najveća pozornost. Potvrda tome su brojne nagrade koje karlovački plesači osvajaju diljem Lijepe Naše, predstavljajući svoj grad na najljepši način, kao grad kulture, elegancije i dobre zabave.

Komentari su zatvoreni.