ODRŽAN 24. SUSRET PLESNIH ANSAMBALA KARLOVAČKE ŽUPANIJE

U nedjelju 15. travnja 2018. u GK “Zorin dom” u Karlovcu održan je 24. Susret plesnih ansambala Karlovačke županije, u organizaciji ZOAKD-a grada Karlovca i ZAKUD-a Karlovačke županije, a uz potporu Grada Karlovca i Karlovačke županije.

U bogatom programu nastupilo je 27 plesnih skupina koje je svojim dolaskom podržala mnogobrojna publika, a sve je nastupe pratio i g. Rajko Pavlić, selektor Hrvatskog sabor kulture, koji je imao težak zadatak izabrati ponajbolje skupine kao predstavnike Karlovačke županije.

Na okruglom stolu održanom po završetku programa, G. Pavlić je pohvalio organizaciju susreta, te odličan opći dojam i energiju koju su izvođači prikazali na sceni, te naglasio važnost ovakvih susreta u daljnjem razvijanju plesa u Karlovačkoj županiji. Također, naglasio je kako bi vrlo rado održao radionice u Karlovačkoj županiji koje već vodi u nekoliko županija.

Na državnom susretu plesnih ansambala u Velikoj Gorici ove godine našu će županiju predstavljati:

Baletni studio GK “Zorin dom”, “Mi djeca s klupe”, koreograf: Martina Maričić

Studio Dvadesettri, “Čekajući”, koreograf : Vera Vrbanac

Plesni klub St.Art, “Ghost in the shell” koreograf: Irena Gerovac Zrnić

ZAKUD Karlovačke županije čestita izabranima, ali i svim ostalim sudionicima koji su nastupili na 24. Susretu plesnih ansambala Karlovačke županije.

 

Komentari su zatvoreni